סלט תירס בגריל עם שרימפס במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תירס בגריל עם שרימפס במרינדה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן canolan, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו סלט שרימפס בגריל עם תירס ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודים, אם עץ, להשרות במים במשך כ 20 דקות
מערבבים את השום, פלפלים חריפים, מיץ ליים, שמן זית וכוסברה, לפי הטעם, במעבד מזון או בבלנדר.
מניחים את השרימפס בקערה בינונית, מוסיפים את המרינדה וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במשך 20 דקות.
הסר את השרימפס מן המרינדה, חוט על שיפודים, ומבשלים על הגריל במשך כ 1 עד 1 1/2 דקות או עד שנעשה.
מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם סלט התירס לצד.
מחממים גריל או broiler לחום בינוני.
לשפשף תירס עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל או לצלות את התירס במשך 7 דקות, מפנה, או עד האוזניים משחימים קלות.
הסר מן הגריל ולאפשר להתקרר.
חותכים את הגרעינים מהקלח ומניחים בקערת ערבוב גדולה יחד עם עגבניות שרי, פלפל אדום, בצל ירוק וארוגולה.
בקערה קטנה, להכין רוטב על ידי לטאטא יחד מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל ו Neelys לשפשף יבש מנגל, לפי הטעם.
לזרוק את הסלט עם הרוטב ומגישים בטמפרטורת החדר.
מערבבים את כל החומרים בקערה ומערבבים עד בשילוב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.