תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תירס בגריל עם שרימפס במרינדה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 780 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן canolan, אבקת בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו סלט טאבולה שרימפס ברוטב מנטה, שרימפס ברוטב פרי הדר עם בצל צלוי וסלט תפוזים, ו סלט שרימפס בגריל עם תירס ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודים, אם עץ, להשרות במים במשך כ 20 דקות
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
3
מערבבים את השום, פלפלים חריפים, מיץ ליים, שמן זית וכוסברה, לפי הטעם, במעבד מזון או בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
צ 'ילי צ' יפוטלה
מיץ ליים
שמן זית
עלי וגבעולי כוסברה
שום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
מניחים את השרימפס בקערה בינונית, מוסיפים את המרינדה וזורקים למעיל. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
שרימפס
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערה
5
מחממים גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
הסר את השרימפס מן המרינדה, חוט על שיפודים, ומבשלים על הגריל במשך כ 1 עד 1 1/2 דקות או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
7
מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם סלט התירס לצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס
8
מחממים גריל או broiler לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
גריל
9
לשפשף תירס עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל או לצלות את התירס במשך 7 דקות, מפנה, או עד האוזניים משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן קנולה
תירס
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
הסר מן הגריל ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
גריל
11
חותכים את הגרעינים מהקלח ומניחים בקערת ערבוב גדולה יחד עם עגבניות שרי, פלפל אדום, בצל ירוק וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
פלפל אדום
בצל ירוק
ארוגולה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
12
בקערה קטנה, להכין רוטב על ידי לטאטא יחד מיץ לימון, שמן זית, מלח, פלפל ו Neelys לשפשף יבש מנגל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
שמן זית
פלפל
מלח
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
13
לזרוק את הסלט עם הרוטב ומגישים בטמפרטורת החדר.
14
מערבבים את כל החומרים בקערה ומערבבים עד בשילוב. שמור במיכל אטום עד 6 חודשים.