סלט תמנון ותפוחי אדמה
סלט תמנון ותפוחי אדמה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, שלם 30, מתכון פסקאטרי יש 180 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו זרועות תמנון, שום, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 57%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צדפות צלויות ותמנון, סלט תפוחי אדמה ורוטב תרד, סלט תמנון, ו סלט תמנון (טאקו סו).
הוראות
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים אך לא מתפרקים.
מסננים ומניחים להתקרר למשך 10 דקות, ואז מקלפים ופורסים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
ברונדו חם מחממים 1/4 כוס שמן זית, מוסיפים תמנון, פתיתי פלפל אדום ושום. מבשלים על אש גבוהה כ-40 דקות או עד שהתמנון רך ושחרר את מיציו. מתבלים תמנון במלח ופלפל. מניחים להתקרר ואז פורסים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
תלשו את פרוסות התמנון בצורה אטרקטיבית במרכז מגש וסדרו את פרוסות תפוחי האדמה החמות סביב הקצה.
מפזרים את הבצל הירוק והפטרוזיליה.
מערבבים יחד את שמן הזית, מיץ הלימון, השום, הבצל האדום, המלח והפלפל.
טועמים ומתאימים את התיבול, ואז יוצקים את הרוטב על התמנון ותפוחי האדמה החמים עדיין. מכסים בחתיכת נייר כסף ומניחים בצד במקום קריר למרינדה מספר שעות לפני ההגשה.