סלט תפוז וסלק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל תפוז וסלט סלק. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 55 . מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 17 קלוריות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. אם יש לך אגוזי מלך אופציונליים, סלק, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -34 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלט סלק וכתום, סלט תפוז וסלק, ו סלק, אנדיב וסלט כתום.
הוראות
1 מבשלים את הסלק עם הקליפה שלהם על. אני מעדיף את שיטת הרתיחה כי זה יותר יעיל-לכסות את הסלק עם מים, להביא לרתיחה, ומבשלים במשך 30 דקות או עד סלק יכול בקלות להיות פירסינג דרך עם מזלג. לחלופין אתה יכול לעטוף את הסלק בנייר אלומיניום ולאפות אותם בתנור ב 204° במשך שעה או עד שנעשה. לאחר הבישול, לאפשר סלק לבוא לטמפרטורת החדר ולהסיר את הקליפות שלהם. פרוסה או רבע מהם. אם יש לך זמן, למקם אותם בקערה קטנה להשרות אותם במחצית רוטב שמן וחומץ, החומרים המפורטים לעיל.2 להלחין צלחות סלט בודדות עם ארוגולה, כמה פרוסות תפוז, כמה סלק, כמה פרוסות של בצל אדום וכמה אגוזי מלך קצוצים. אם אתה רוצה קצת צבע נוסף, בעדינות להוסיף כמה פרוסות של כתום מיץ סלק מקערת הסלק שלך.
תן תפוזים לספוג את צבע סלק ולהשתמש בסלט שלך.
מפזרים רוטב על סלטים בודדים.