סלט תפוח קינמון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוח קינמון. זה מתכון ללא גלוטן משמש 9 . מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 184 קלוריות. אם יש לך ג'לטין לימון, סלרי, שוט נס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. נסו תפוח קינמון-סלט אגוזים, סלט תפוח מסוכר קינמון, ו סלט פירות קינמון קרמי וקינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, ממיסים סוכריות במים (לחמם במידת הצורך).
מוסיפים ג ' לטין; מערבבים להתמוסס. מערבבים ברסק תפוחים.
יוצקים חצי לתוך 8-ב. מחבת מרובעת כי כבר מצופה קלות עם ספריי בישול. להכניס למקרר עד המשרד. מכסים ומניחים בצד את תערובת הג ' לטין הנותרת בטמפרטורת החדר.
בינתיים, לשלב את גבינת שמנת, שוט נס, פקאן וסלרי; להפיץ על תערובת ג ' לטין צונן. בזהירות לשפוך תערובת ג ' לטין הנותרים על שכבת גבינת שמנת. תירגע בן לילה.