סלט תפוחי אדמה Russet
סלט תפוחי אדמה Russet עשוי להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ומתכון צמחוני יש 333 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, חרדל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו בטטה צלויה ותפוחי אדמה חלודים, Russet קלוי & טריזים בטטה, ו Russet ו טיאן תפוחי אדמה מתוק עם חמאה חומה, סירופ סיידר, ומרווה (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי 5 ליטר, לכסות תפוחי אדמה עם מים.
חום לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסים; לבשל תפוחי אדמה 20 עד 25 דקות או עד מכרז.
לקלף תפוחי אדמה; לחתוך לקוביות 1/2 אינץ'.
בקערה קטנה, לנצח מיונז, חרדל, שמיר עשב, מלח ופלפל עם מקצף. לזרוק תפוחי אדמה עם תערובת מיונז. מערבבים סלרי ובצל עד מעורבב היטב.
כיסוי; מקררים על 1 שעה כדי לערבב טעמים.
מגישים קר. מכסים ומקררים כל סלט שנותר.