סלט תפוחי אדמה אדום חם
סלט תפוחי אדמה אדום חם יכול להיות רק המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 202 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-52 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, סלרי, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. נסו סלט עוף חם, רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר, ו רוטב פאדג'חם (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות ולקרצף אפיית תפוחי אדמה. מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים תפוחי אדמה ומבשלים עד מכרז אבל עדיין מוצק, על 15 דקות.
מסננים, מגניב לחתוך לפרוסות עבות; מניחים פרוסות בקערה גדולה.
מניחים בייקון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריך. מערבבים את הבצל והסלרי למחבת ומבשלים בעדינות עד שהירקות הופכים צהובים.
ממיסים את קוביית המרק במים רותחים ומערבבים בחומץ, מלח ופלפל.
יוצקים את תערובת המרק למחבת עם תערובת בייקון / בצל ומביאים את המים לרתיחה.
מוסיפים את הביצה לאט, ערבוב עד התערובת מעובה מעט.
יוצקים את תערובת הירקות על תפוחי האדמה, מוסיפים פטרוזיליה וזורקים קלות.