סלט תפוחי אדמה אדום עור ראנץ
סלט תפוחי אדמה אדום ראנץ ' דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 108 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, בצל ירוק, לטבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט תפוחי אדמה אדום עם בייקון, מחית תפוחי אדמה עור אדום, ו סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם נקניק וחווה {דל שומן, ג'י-אף + חלבון גבוה}.
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומקררים עד שהם קרים, ואז חותכים לחתיכות בגודל ביס.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מבשלים את הבייקון.
מניחים את הבייקון במחבת גדולה; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שחום ופריך, כ -10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר; להתפורר.
שלב בקערה גדולה את תפוחי האדמה המבושלים, הבייקון המפורר, גבינת הצ ' דר והבצל הירוק. מקפלים פנימה את מטבל החווה. מקררים למשך הלילה.