קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה אדום עור ראנץ

סלט תפוחי אדמה אדום עור ראנץ
סלט תפוחי אדמה אדום ראנץ ' דורש בערך 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 10. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרביעי ביולי יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. 108 אנשים התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, בצל ירוק, לטבול, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 59%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון סלט תפוחי אדמה אדום עם בייקון, מחית תפוחי אדמה עור אדום, ו סלט תפוחי אדמה אדום בגריל עם נקניק וחווה {דל שומן, ג'י-אף + חלבון גבוה}.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ומקררים עד שהם קרים, ואז חותכים לחתיכות בגודל ביס.
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, מבשלים את הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מניחים את הבייקון במחבת גדולה; מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שחום ופריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מסננים את פרוסות הבייקון על צלחת מרופדת במגבת נייר; להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
שלב בקערה גדולה את תפוחי האדמה המבושלים, הבייקון המפורר, גבינת הצ ' דר והבצל הירוק. מקפלים פנימה את מטבל החווה. מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
רוטב ראנץרוטב ראנץ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון