סלט תפוחי אדמה אינדיאנה
סלט תפוחי אדמה אינדיאנה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. לך לחנות ותביא בייקון, אופה תפוחי אדמה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: אינדיאנה סטייק שוויצרי, לחם אינדיאנה פופאו, ו אינדיאנה מצופה בפירורי לחם מסורתי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים תפוחי אדמה לתוך סיר וממלאים עם מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים עד בקלות פירסינג עם מזלג, על 12 דקות.
מסננים ויוצקים לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מערבבים עם מיונז, גבינה מעובדת ובצל.
בעוד תפוחי האדמה רותחים, מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
מסננים ונשברים לחתיכות גדולות.
מניחים על גבי תפוחי האדמה.
אופים במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד גבינה הוא השחמה.