סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים
סלט תפוחי אדמה בגריל עם פטה, שעועית ירוקה וזיתים עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 622 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-12 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם זיתים של קלמטן, מלח כשר, פטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו שעועית ירוקה במרינדה עם עגבניות, זיתים ופטה, סלט אצבוע ועגבניות קלוי עם שעועית ירוקה וארוגולה, ו סלט תפוחי אדמה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ומבשלים את הפיות עד אל דנטה, כ -90 שניות. הלם במי קרח, לנקז היטב, לקצוץ בחצאים או שלישים ושמורה.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול, לכסות עם מים קרים 2 אינץ ' ולהוסיף 1 כף מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שסכין קטנה מוכנסת למרכז תפוחי האדמה נפגשת עם התנגדות כלשהי, כ -5 דקות.
מסננים היטב, מניחים על תבנית אפייה ולתת מגניב מעט. חצי אורך.
להקציף את החומץ, מיץ לימון, חרדל, דבש ומלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified.
מחממים את הגריל לחום בינוני. לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב כתמים, משליך מדי פעם, על 5 דקות.
הסר וזרוק עם כמה מהויניגרט.
מערבבים את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה, גבינת פטה, זיתים אורגנו בקערה. לזרוק עם יותר של ויניגרט, טעם ועונה עם מלח ופלפל במידת הצורך. פזר את עלי הפטרוזיליה על החלק העליון וטפטוף עם קצת יותר שמן זית.