קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםסלט
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

סלט תפוחי אדמה גרמני

סלט תפוחי אדמה גרמני
סלט תפוחי אדמה גרמני נטול גלוטן, וללא חלב תוספת. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 435 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -51 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם בייקון, סוכר, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 69%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בגודל בינוני ומכסים אותם בכמות מספקת של מים כדי להאריך 2 סנטימטרים מעל פני תפוחי האדמה. ממליחים את המים ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים כשהם מנוקבים במזלג, בערך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ופורסים לסיבובים בגודל 1/4 אינץ'.
4
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה. לאחר פריך, מניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומתפוררים לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
יוצקים את השומן שניתנו, שומרים 1/4 כוס במחבת. הופכים את האש לבינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים עד שקיפות ורק מתחילים להשחים, בערך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מקציפים פנימה את החומץ, הסוכר, החרדל והמלח ומערבבים עד שהם סמיכים ומבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מוסיפים את תפוחי האדמה הפרוסים והבושלים וזורקים למעיל. מעליו את הבייקון המפורר ומקשטים בעירית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיותחתיכות בייקון אמיתיות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
8
מגישים חם.

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד