זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש חומץ סיידר, סלרי, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה גרמני מבשל איטי, סלט תפוחי אדמה גרמני בישול איטי, ו סלט תפוחי אדמה גרמני בישול איטי.
הוראות
1
מבשלים בייקון במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד חום פריך; להסיר מחבת עם כף מחורץ לנקז על מגבות נייר. מבשלים בצל וסלרי בטפטפי בייקון 5 עד 8 דקות על אש בינונית גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך-מכרז.
שכבה חצי כל אחת מתערובת תפוחי האדמה והבצל בבישול איטי של 3 עד 4 ליטר. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
יוצקים מרק מעל.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות.
6
הסר תפוחי אדמה מן התנור, באמצעות כף מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
מערבבים סוכר, קורנפלור וחומץ בקערה קטנה; מערבבים לתוך נוזל בתנור. מערבבים בבייקון. מקפלים בעדינות תפוחי אדמה. הגדל את הגדרת החום לגובה. מכסים ומבשלים 20 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה התעבו.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מפזרים פטרוזיליה. סלט תפוחי אדמה יחזיק על חום נמוך הגדרת עד 2 שעות; מערבבים מדי פעם.
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.