סלט תפוחי אדמה גרמני חם יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל תוספת שמגישה 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 8 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 314 קלוריות. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, מים, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט תפוחי אדמה גרמני חם, סלט תפוחי אדמה גרמני חם, ו סלט תפוחי אדמה גרמני חם.
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בייקון עד שהוא פריך. בעזרת כף מחוררת מוציאים למגבות נייר. בטפטופים מטגנים בצל עד שהוא רך. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את המים, החומץ, הסוכר, הפטרוזיליה והמלח. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 1-2 דקות או עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
בינתיים, בסיר גדול, מבשלים תפוחי אדמה בכמות קטנה של מים עד שהם רכים, כ -4 דקות; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מוסיפים לרוטב את תפוחי האדמה, הפימינטוס והבייקון; זורקים בעדינות לציפוי.
ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. אתה יכול לנסות בודגה נורטון ברוט רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
בודגה נורטון ברוט רוז
ניחוחות עזים של פירות אדומים, תותים ואוכמניות. צעיר, טרי. נעים עם גימור ארוך.