סלט תפוחי אדמה גרמני קלאסי
סלט תפוחי האדמה הגרמני הקלאסי המתכון יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. מתאים ל-12 ומחירו 74 סנט למנה מנות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ תפוחים, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו סלט תפוחי אדמה גרמני קלאסי, סלט תפוחי אדמה גרמני, ו סלט תפוחי אדמה גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך.
מסננים, שומרים 3 כפות טפטופים. מפוררים בייקון. בקערה גדולה זורקים בייקון עם תפוחי אדמה ובצל; מניחים בצד. ב טפטופים, לשלב קמח וסוכר.
מערבבים מים, חומץ, מלח ופלפל; מערבבים למחבת. מבשלים ומערבבים עד להסמכה ומבעבעת. מערבבים שמנת.
יוצקים מעל תערובת תפוחי אדמה; זורקים בעדינות לציפוי.
יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג
דורנפלדר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לגרמנית. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. היינץ אייפל שיין דורנפלדר אדום מתוק עם דירוג 3.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![היינץ אייפל שיין דורנפלדר אדום מתוק]()
היינץ אייפל שיין דורנפלדר אדום מתוק
ההשתקפות של קרני השמש מעל נהר ריין לעזור להבשיל אלה ענבים אדומים לבבי, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.תיהנו מצונן מעט בפני עצמו או עם גבינות, סלטים פסטה ודגים.