סלט תפוחי אדמה ופלפל בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה ופלפל בגריל. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום, פלפלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלט בטטה ופלפל אדום בגריל, דג בגריל עם תפוחי אדמה חדשים, פלפל אדום וסלט זית, ו סלט סובה עם בטטה בגריל, חצילים ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה, שום עלה דפנה בסיר; לכסות עם מים העונה עם מלח. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים עד רך כמעט, על 5 דקות.
מסננים, משליכים את עלה המפרץ; מעבירים את תפוחי האדמה לקערה (חצי כל כי הם גדולים).
מוסיפים את הפלפלים והבצלונים; טפטוף עם 2 כפות שמן זית, מתבלים במלח וזורקים.
מחממים גריל עד בינוני. גריל הירקות, מפנה מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם מכרז ואת הפלפלים בצל ירוק הם חרוך, 3 דקות עבור בצל ירוק ו 5 עד 6 דקות עבור תפוחי אדמה ופלפלים.
העברה ללוח חיתוך כדי להתקרר מעט.
לגרד את העור את הפלפלים עם סכין קילוף לחתוך אותם לחתיכות גדולות; גס לקצוץ את הבצל הירוק.
מערבבים את תפוחי האדמה, פלפלים ובצלצלים בקערת הגשה.
טפטוף עם חומץ ואת הנותרים 3 כפות שמן זית.
מפזרים את הפטרוזיליה ואת העונה עם מלח; לזרוק.