סלט תפוחי אדמה חם עם רמפות ובייקון
סלט תפוחי אדמה חם עם רמפות ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 202 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רמפות, מים, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם עם חרדל מגורען, בייקון & רמפות, סלט תפוחי אדמה בייקון חם, ו סלט תפוחי אדמה בייקון חם.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה ב 13 x 9 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה, טפטוף עם 3 כפות מים. מכסים בנייר כסף ואופים ב 375 במשך 45 דקות או עד למכרז.
הסר את נייר הכסף, מגניב במשך 15 דקות. חצי תפוחי אדמה.
מערבבים שמן זית, חומץ וחרדל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת באמצעות כפית מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת. הגבר את החום לגובה בינוני.
מניחים תפוחי אדמה לחתוך צדדים במחבת; לבשל במשך 5 דקות או עד חום זהוב.
מניחים תפוחי אדמה בקערה בינונית.
להסיר ולהשליך שורשים ועלים חיצוניים מן הרמפות; לשטוף ולנקז רמפות. פט רמפות יבש. דק פרוסת הנורה מסתיים ועוזב לרוחב למדוד 1/2 כוס.
מוסיפים את הרמפות, בייקון וצנוניות לתפוחי אדמה.
טפטוף רוטב על תערובת תפוחי אדמה, ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק.