קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

סלט תפוחי אדמה חם עם רמפות ובייקון

סלט תפוחי אדמה חם עם רמפות ובייקון
סלט תפוחי אדמה חם עם רמפות ובייקון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 202 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו רמפות, מים, צנוניות ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 30%. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה חם עם חרדל מגורען, בייקון & רמפות, סלט תפוחי אדמה בייקון חם, ו סלט תפוחי אדמה בייקון חם.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים תפוחי אדמה ב 13 x 9 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה, טפטוף עם 3 כפות מים. מכסים בנייר כסף ואופים ב 375 במשך 45 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר את נייר הכסף, מגניב במשך 15 דקות. חצי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מערבבים שמן זית, חומץ וחרדל בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף. מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
הסר בייקון מחבת באמצעות כפית מחוררת, שמירה על טפטוף במחבת. הגבר את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים תפוחי אדמה לחתוך צדדים במחבת; לבשל במשך 5 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים תפוחי אדמה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
להסיר ולהשליך שורשים ועלים חיצוניים מן הרמפות; לשטוף ולנקז רמפות. פט רמפות יבש. דק פרוסת הנורה מסתיים ועוזב לרוחב למדוד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
רמפותרמפות
9
מוסיפים את הרמפות, בייקון וצנוניות לתפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
רמפותרמפות
10
טפטוף רוטב על תערובת תפוחי אדמה, ומפזרים מלח ופלפל. לזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים