קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות81
מגזין

סלט תפוחי אדמה חם של אמא

סלט תפוחי אדמה חם של אמא
סלט תפוחי האדמה החם של אמא הוא תוספת המגישה 4. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני יש 281 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-114 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך תפוחי אדמה זהב יוקון, סלרי, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלט תפוחי אדמה (של אמא שלי-הכי טוב!), סלט תפוחי האדמה הטוב ביותר של אמא, ו סלט תפוחי האדמה של אמא.

הוראות

1
שים את תפוחי האדמה הקצוצים לסיר, לכסות עם סנטימטר של מים קרים. מלח את המים (כף אחת עבור 2 ליטרים של מים). מביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מבשלים במשך 10 דקות או עד תפוחי האדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
לנקז היטב.
4
לשלב עם מרכיבים שנותרו בעוד תפוחי אדמה עדיין חמים: לשים תפוחי אדמה בקערת הגשה גדולה עם סלרי, בצל אדום, זיתים, ופטרוזיליה. A
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
dd חומץ אורז ושמן בעוד תפוחי האדמה עדיין חמים, ולכן הם סופגים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ אורזחומץ אורז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. להתאים חומץ ושמן לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מגישים חמים.