קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סלט תפוחי אדמה מועדף

סלט תפוחי אדמה מועדף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה האהוב. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, תפוחי אדמה, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו סלט תפוחי האדמה האהוב עליי, סלט תפוחי אדמה נקניק האהוב של בובי, ו תבשיל תפוחי אדמה אהוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשף תפוחי אדמה. משאיר עורות על אם תרצה, או לקלף דק ולהסיר את העיניים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
2
חום 1 מים אינץ (מלוח אם תרצה) כדי רותחים; להוסיף תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז. מגניב מעט; לחתוך לקוביות (כ 6 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים מיונז, חומץ, חרדל, מלח ופלפל בכוס 4 ליטר או קערת פלסטיק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי ובצל; לזרוק. מערבבים ביצים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה