סלט תפוחי אדמה מועדף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט תפוחי אדמה האהוב. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו גבעולי סלרי, תפוחי אדמה, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. נסו סלט תפוחי האדמה האהוב עליי, סלט תפוחי אדמה נקניק האהוב של בובי, ו תבשיל תפוחי אדמה אהוב (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף תפוחי אדמה. משאיר עורות על אם תרצה, או לקלף דק ולהסיר את העיניים.
חום 1 מים אינץ (מלוח אם תרצה) כדי רותחים; להוסיף תפוחי אדמה. מכסים וחום לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 30 עד 35 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; ניקוז. מגניב מעט; לחתוך לקוביות (כ 6 כוסות).
מערבבים מיונז, חומץ, חרדל, מלח ופלפל בכוס 4 ליטר או קערת פלסטיק.
מוסיפים תפוחי אדמה, סלרי ובצל; לזרוק. מערבבים ביצים. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות.