סלט תפוחי אדמה מעושן חם
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנה צדדית פסקטריאנית? סלט תפוחי אדמה מעושן-פורל חם יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 189 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם פורל, חומץ יין לבן, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: תפוח אדמה חם Fingerling וסלט פורל מעושן, סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן, ו סלט שעועית לבנה חמה עם פורל מעושן.
הוראות
מחממים את תפוחי האדמה לרתיחה במים מלוחים מספיק כדי לכסות. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי האדמה מרגישים מכרז כאשר דקר עם שיפוד.
בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד ורמוט, בצל ירוק, חומץ, מיץ לימון, ושמן זית. מערבבים את חזרת ופטרוזיליה. מקפלים בתפוחי אדמה חמים פורל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה.