סלט תפוחי אדמה מקורר
סלט תפוחי אדמה מקורר נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לך מלח, חרדל, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו סלט תפוחי אדמה מקורר, סלט תפוחי אדמה מוקרם, ו סלט תפוחי אדמה מקורר עם פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
הוסף מספיק מים כדי לכסות תפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. מבשלים 5 עד 8 דקות או רק עד תפוחי אדמה הם מזלג מכרז.
מסננים; לשטוף עם מים קרים עד מגניב.
בקערה גדולה, מערבבים תפוחי אדמה ומרכיבים סלט הנותרים. בקערה בינונית, מערבבים את מרכיבי ההלבשה.
יוצקים רוטב על סלט; לערבב בעדינות. מקררים 1 שעה כדי לערבב טעמים.