סלט תפוחי אדמה עם אספרגוס
סלט תפוחי אדמה עם אספרגוס נטול גלוטן,, 30 כולו, וטבעוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לך קורטוב של פלפל טחון, קורטוב של מלח, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלט תפוחי אדמה עם ארטישוק ואספרגוס, סטייק, אספרגוס וסלט תפוח אדמה אדום, ו סלט תפוחי אדמה אספרגוס חריף (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף תפוחי אדמה. מבשלים במים רותחים כדי לכסות 20 עד 25 דקות או עד מכרז; לנקז להתקרר מעט.
חותכים כל תפוח אדמה לתוך 6 טריזים. תניח בצד.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים של חניתות עם סכין או מקלף ירקות,אם תרצה.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'. מסדרים אספרגוס באוניית ירקות מעל מים רותחים. מכסים ואדים 4 עד 5 דקות או עד פריך במכרז. יש לשטוף במים קרים.
מערבבים טריזי תפוחי אדמה, אספרגוס, בצל ירוק בצלחת רדודה.
מערבבים חומץ ואת 4 המרכיבים הבאים; לשפוך על תערובת תפוחי אדמה, ולזרוק בעדינות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה, ערבוב מדי פעם. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה על 2 צלחות סלט מרופדות חסה.