סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, רוזמרין ולימון
סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, רוזמרין, ולימון עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבעולי סלרי, שן שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה עם פנצ'טה, רוזמרין ולימון, לימון שמנת, pancetta & טורקיה רוזמרין, ו מרק בטטה עם קרוטונים של פנקטה-רוזמרין.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. מסדרים pancettaslices על גיליון אפייה rimmed, spacingapart.
אופים עד חום זהוב פריך, על 20 דקות (לא לפנות).
מסננים על מגבות נייר. מגניב. קוצצים גס את פנצ ' טה.
בינתיים, להקציף מיץ לימון, רוזמרין, קליפת לימון, שום בקערה קטנה. בהדרגה להקציף בשמן. לבוש בהתאם לטעם עם מלח ופלפל.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול.
הוסף מים enoughcold כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה;להפחית את החום בינוני. מבשלים עם מכסה מכרז ajaruntil, 18 עד 25 דקות, תלוי בגודל של תפוחי אדמה.
לנקז; לתת לעמוד עד מקרר מספיקכדי להתמודד, כ -20 דקות.
חותכים תפוחי אדמה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' (להסיר את העור, אם תרצה).
מניחים largebowl; להוסיף סלרי.
טפטוף רוטב מעל; tossgently מעיל. מתבלים במלח ופלפל.מכסה וצינה עד קר, לפחות 2 hours.DO קדימה: Pancetta וסלט תפוחי אדמה יכול bemade 1 יום קדימה. כסו את פנצ ' טה, הירגעו.שמור סלט תפוחי אדמה מקורר. תביא פנצ ' טה טורום לפני שתמשיך.
מפזרים pancetta וסלט תפוחי אדמה קצוץ parsleyover.