סלט תפוחי אדמה פולני לוקח מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 340 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו בצל, חמאה, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 52%, המנה הזו מוצקה. סלט תפוחי אדמה פולני, סלט תפוחי האדמה הפולני של ג'ו, ו קופיטקה (כופתאות תפוחי אדמה פולניות) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים אך יציבים. בינתיים, במחבת גדולה, מבשלים נקניק על אש בינונית עד שכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוציאים וחותכים ל-1/4 אינץ'. פרוסות; מניחים בצד.
3
באותה מחבת שלבו את הסוכר, הקמח, המלח, החרדל וזרעי הסלרי. מבשלים ומערבבים על אש בינונית בחמאה עד שהתערובת חמה ומבעבעת. מוסיפים בהדרגה מרק וחומץ; מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים עד להסמכה. מערבבים פנימה את הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והנקניק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלרי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות