סלט תפוחי אדמה קלוי שמנת
סלט תפוחי אדמה קלוי שמנת עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך חומץ תפוחים תפוחים, סוכר, שמן זרעי ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו סלט תפו " א קלוי מוקרם, סלט תפוחי אדמה קלוי עם ויניגרט שמנת דיז'ון, ו תפוחי אדמה מוקרמים ומטבל פלפל אדום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור שלך ל 425ºF.
שים את תפוחי האדמה והגזר על תבנית אפייה ולזרוק עם שמן ומלח. לאחר מצופה ביסודיות, להפיץ אותם - עדיף אם הם לא נוגעים אחד בשני - רק קצת מרחב נשימה.צולים במשך 35 עד 45 דקות, הופכים אותם כמחצית הדרך, או עד שהם מכרז ורק מעט זהוב. שים לב כי הם עשויים לא חום באותה קלות במהלך לחות גבוהה.
תן לתפוחי אדמה להתקרר במשך 15 דקות.בעוד תפוחי האדמה מתבשלים, לטאטא יחד את המיונז, משקה חלב קוקוס, חרדל, שמיר, חומץ, מלח, פלפל, וסוכר בקערה קטנה עד חלקה.
להקציף את הסלרי והבצל.לאחר תפוחי האדמה והגזר התקררו, לשלב אותם עם ההלבשה בקערה גדולה עד מצופה היטב. ליהנות חם או לכסות וצינה עד מוכן לאכול. הטעמים יתמזגו קצת עם קצת זמן מנוחה.