סלט תפוחי אדמה תוצרת בית
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא חלב ולקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, סלט תפוחי אדמה תוצרת בית עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מתכון זה מכין 10 מנות עם 302 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול עבור הרביעי ביולי. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לך תפוחי אדמה, ביצה, חומץ ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט תפוחי האדמה הביתי הטוב ביותר, סלט תפוחי אדמה תוצרת בית, ו סלט תפוחי אדמה עצלן תוצרת בית.
הוראות
בסיר קטן שלבו את הסוכר, הקמח, החרדל והמלח.
שלב את הביצה, המים והחומץ; מערבבים לחומרים יבשים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה ל -160 שקי ומצפה את גב כף המתכת.
מסירים מהאש; מצננים מעט. מערבבים מיונז.
בקערה גדולה שלבו את תפוחי האדמה, הביצים הקשות, הסלרי, הבצל, המלח והפלפל.
להוסיף רוטב; לזרוק בעדינות כדי מעיל. מקררים עד להגשה.