סלט תפוחי האדמה של ורוניקה
סלט תפוחי האדמה של ורוניקה נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 351 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, תפוחי אדמה חלודים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו קציץ הבשר הצמחוני של ורוניקה עם רוטב צ'קה, ורוניקה של פסטה Bianc (Pastan ו צלעות חזיר), ו תבשיל ביצת תפוחי אדמה סלט תפוחי אדמה חם לה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מרתיחים את תפוחי האדמה שלמים עד במכרז, על 10 דקות.
ניקוז וקריר לטמפרטורת החדר. לקלף ולחתוך תפוחי אדמה לחתיכות בגודל ביס, להשליך קליפות תפוחי אדמה.
מכניסים את הנקניקיות למחבת גריל חם ומבשלים עד חום זהוב, כ -10 דקות. לקרר את הנקניקיות לטמפרטורת החדר, ואז לחתוך אותם לרוחב לחתיכות בגודל ביס.
לזרוק את תפוחי האדמה, פטרוזיליה, בזיליקום, ושמן זית בקערה גדולה. מתבלים את סלט תפוחי האדמה במלח ופלפל, לפי הטעם.
תוסיף את הנקניקיות לסלט ותזרוק. מתבלים לפי הטעם, מוסיפים שמן זית נוסף אם הסלט נראה יבש מדי.
מגישים את הסלט בטמפרטורת החדר.