סלט תרד באביב
סלט תרד באביב דורש על 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 197 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. גשו לסופר וקנו בצל, קיווי, חרדל חום חריף, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. . מתכונים דומים: סלט תרד באביב, סלט תרד באביב עם תותים, ו תרד מוקפץ באביב.
הוראות
מניחים את הביצים בסיר עם מספיק מים קרים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. לכסות, ולתת ביצים לעמוד במים חמים במשך 12 עד 15 דקות.
הסר מים חמים וקריר. לקלף, לקצוץ, ולהניח בצד.
מבשלים את הבייקון במחבת מעל חום בינוני גבוה עד חום פריך באופן שווה.
ניקוז, להתפורר ולהניח בצד.
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הביצים, בייקון, תרד, פטריות, תותים, בצל, קיווי, ותפוז.
בקערה נפרדת מערבבים את הקטשופ, המים, שמן זית, סוכר חום, חומץ סיידר וחרדל חום. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל.
יוצקים מעל תערובת הסלט, ומעלים את הסלט עם קרוטונים.