בייקון-סלט תרד עגבניות הוא ידידותי ללא גלוטן, ראשוני ופודמפה תוספת. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 186 קלוריות. גשו לסופר וקנו פלפל, חרדל, גבינת פטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. נסו סלט תרד בייקון-עגבניות, אבוקדו בייקון עגבניות תרד סלט תירס, ו סלט תרד עם ויניגרט עגבניות פיקנטי עם ביצה קשה ובייקון אדוארדס (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים בייקון על אש בינונית עד שהוא פריך; מוציאים למגבות נייר. מסננים, שומרים 2 כפות טפטופים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את רוטב הסלט, החרדל, המלח והפלפל לטפטופים; מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
20 פרוסות דקות סלמי קשה, חצויות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3
בקערת סלט גדולה שלבו את התרד, העגבניות, הגבינה והבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה