קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט תרד חם עם בשר חזיר Milanese

סלט תרד חם עם בשר חזיר Milanese
סלט תרד חם עם ממילאנו חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תרד תינוק, פתיתי פלפל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר Milanese עם תרד מוקרם, סלט תרד עם חזיר מטוגן מוקפץ & ויניגרט ג'ינג'ר חם, ו חזיר Milanese עם ארוגולה, שומר, סלט פרמזן.

הוראות

1
הכן את החזיר: פאונד הבשר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף עם מחבת כבדה או פטיש עד דק. לפצח את הביצה לתוך קערה רדודה ולהוסיף מגע של מים קרים; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בשרבשר
חזירחזיר
עוטףעוטף
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת
מקציףמקציף
קערהקערה
2
שים את הקמח בקערה רדודה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן בקערה שלישית; מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פרוסת חזיר בקמח, ואז הביצה, ואז תערובת פירורי הלחם, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פרמזןפרמזן
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חזירחזיר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
הסר מהחום והוסף את פרוסות החזיר בשכבה אחת. חזור לחום ומבשל עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
7
הוסף את הנותרים 2 כפות שמן צמחי ולהפוך את החזיר; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
חזירחזיר
8
להעביר מגבות נייר לניקוז; לחתוך לרצועות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
9
הפוך את הסלט: למחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מוסיפים את שמן הזית והעגבניות ומגבירים את החום לגבוה. מתבלים במלח, מוסיפים את פתיתי הפלפל האדומים ומבשלים עד שלפוחית העגבניות, 1 עד 2 דקות; מערבבים את הבזיליקום ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
מלחמלח
11
מניחים חצי מהתרד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
יוצקים את העגבניות וכל מיצי פאן על התרד וזורקים לנבול מעט; טעם לתיבול. לזרוק עם התרד שנותר. מחלקים בין צלחות העליון עם חזיר.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עגבנייהעגבנייה
תרדתרד
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
מגישים באופן מיידי.
14
צילום: דוד מלוש