סלט תרד חם עם ממילאנו חזיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 387 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך תרד תינוק, פתיתי פלפל, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: צלעות חזיר Milanese עם תרד מוקרם, סלט תרד עם חזיר מטוגן מוקפץ & ויניגרט ג'ינג'ר חם, ו חזיר Milanese עם ארוגולה, שומר, סלט פרמזן.
הוראות
1
הכן את החזיר: פאונד הבשר בין 2 חתיכות של פלסטיק לעטוף עם מחבת כבדה או פטיש עד דק. לפצח את הביצה לתוך קערה רדודה ולהוסיף מגע של מים קרים; להקציף כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מים
בשר
חזיר
עוטף
ביצה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
מחבת
מקציף
קערה
2
שים את הקמח בקערה רדודה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים את פירורי הלחם ופרמזן בקערה שלישית; מתבלים במלח ופלפל. טובלים כל פרוסת חזיר בקמח, ואז הביצה, ואז תערובת פירורי הלחם, פונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פירורי לחם
פרמזן
קמח לכל מטרה
חזיר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
חום 2 כפות שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
הסר מהחום והוסף את פרוסות החזיר בשכבה אחת. חזור לחום ומבשל עד חום זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל
7
הוסף את הנותרים 2 כפות שמן צמחי ולהפוך את החזיר; לבשל 2 עד 3 דקות יותר, או עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
חזיר
8
להעביר מגבות נייר לניקוז; לחתוך לרצועות.
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
9
הפוך את הסלט: למחוק את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
מוסיפים את שמן הזית והעגבניות ומגבירים את החום לגבוה. מתבלים במלח, מוסיפים את פתיתי הפלפל האדומים ומבשלים עד שלפוחית העגבניות, 1 עד 2 דקות; מערבבים את הבזיליקום ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מיץ לימון
שמן זית
עגבנייה
באזיל!
מלח
11
מניחים חצי מהתרד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תרד
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
יוצקים את העגבניות וכל מיצי פאן על התרד וזורקים לנבול מעט; טעם לתיבול. לזרוק עם התרד שנותר. מחלקים בין צלחות העליון עם חזיר.