סלט תרד עם רוטב חרדל חם
סלט תרד עם רוטב בייקון-חרדל חם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 657 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.46 דולר למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. אם יש לכם שקדים, חומץ יין, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: סלט תרד עם מוצרלה, אגסים, צנוברים ורוטב דבש, חרדל ובייקון חם, סלט תפוחי אדמה חם עם רוטב חרדל בייקון, ו סלט תרד עם רוטב בייקון חם.
הוראות
מניחים תרד לקערת הגשה גדולה ומעליהם ביצים קשות, פטריות, 4 רצועות בייקון מפוררות, גבינה שוויצרית ושקדים.
מחממים שמן זית במחבת קטנה על אש בינונית. מערבבים פנימה שאלוט ושום, ומבשלים עד לריכוך ושקוף, כ -2 דקות.
מקציפים פנימה את החומץ, חרדל הדיז ' ון, הדבש ו -2 רצועות בייקון מפוררות; מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ואז מבשלים עד שהוא חם.
יוצקים רוטב חם על תרד וזורקים לציפוי.