קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלטים רציניים: סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, אגוזי מלך ודבש ויניגרט דיז'ון

סלטים רציניים: סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, אגוזי מלך ודבש ויניגרט דיז'ון
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט סלק קלוי עם אבוקדו, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים עם ויניגרט דיז'ון דבש, סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, אגוזי מלך ודבש-dijon Vina, ו גבינת עיזים סלט אגס וסלט סלק עם דבש חרדל ויניגרט (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הסלק: מחממים תנור ל 218°. לנגב או לשפשף סלק נקי ואז לקצץ גבעולים עד אינץ 'אחד, עוזב "זנבות" על.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מניחים סלק על פיסת נייר גדולה; טפטוף עם שמן זית, ואז לעטוף לסכל סביבם כדי ליצור חבילה מסודרת. צולים ישירות על מתלה באמצע התנור עד מכרז, על 1 שעה. מבחן עבור doneness על ידי פירסינג הסלק הגדול ביותר עם סכין. אם הוא נכנס בקלות, זה נעשה. לפתוח סלק ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. השתמש בידיים שלך או סכין קילוף העור, ולאחר מכן לחתוך לקוביות ½ אינץ (אני בדרך כלל עושה את זה נכון על נייר אלומיניום אבל אתה יכול גם להשתמש קרש חיתוך הוכחה כתם או צלחת). תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קרש חיתוךקרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הדבש, חרדל דיז ' ון, חומץ יין אדום, שאלוט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לאט את השמן בזרם יציב. (לחלופין, להוסיף את כל החומרים שלך לצנצנת, לכסות עם מכסה, ולנער במרץ כדי להתמזג.) לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1
מניחים את הירוקים בקערה גדולה, טפטוף עם כמחצית מהויניגרט ולזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ירוקירוק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הוסף כמה שיותר מהויניגרט הנותר לפי הצורך וזרוק שוב. מחלקים ירקות על צלחות, ואז מפזרים סלק, אגוזי מלך וגבינת עיזים. (הסיבה שלא מערבבים הכל יחד בקערת סלט היא שהסלק יהפוך את כל הסלט לורוד.)
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מגישים באופן מיידי.