סלטים רציניים: סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, אגוזי מלך ודבש ויניגרט דיז'ון
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט סלק קלוי עם אבוקדו, גבינת עיזים ואגוזי מלך מסוכרים עם ויניגרט דיז'ון דבש, סלט סלק קלוי עם גבינת עיזים, אגוזי מלך ודבש-dijon Vina, ו גבינת עיזים סלט אגס וסלט סלק עם דבש חרדל ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הסלק: מחממים תנור ל 218°. לנגב או לשפשף סלק נקי ואז לקצץ גבעולים עד אינץ 'אחד, עוזב "זנבות" על.
מניחים סלק על פיסת נייר גדולה; טפטוף עם שמן זית, ואז לעטוף לסכל סביבם כדי ליצור חבילה מסודרת. צולים ישירות על מתלה באמצע התנור עד מכרז, על 1 שעה. מבחן עבור doneness על ידי פירסינג הסלק הגדול ביותר עם סכין. אם הוא נכנס בקלות, זה נעשה. לפתוח סלק ולתת לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד. השתמש בידיים שלך או סכין קילוף העור, ולאחר מכן לחתוך לקוביות ½ אינץ (אני בדרך כלל עושה את זה נכון על נייר אלומיניום אבל אתה יכול גם להשתמש קרש חיתוך הוכחה כתם או צלחת). תניח בצד.
עבור ויניגרט: בקערה קטנה, לטאטא יחד את הדבש, חרדל דיז ' ון, חומץ יין אדום, שאלוט, מלח ופלפל.
מקציפים כל הזמן, מוסיפים לאט את השמן בזרם יציב. (לחלופין, להוסיף את כל החומרים שלך לצנצנת, לכסות עם מכסה, ולנער במרץ כדי להתמזג.) לטעום ולהתאים תיבול במידת הצורך.
מניחים את הירוקים בקערה גדולה, טפטוף עם כמחצית מהויניגרט ולזרוק לשלב.
הוסף כמה שיותר מהויניגרט הנותר לפי הצורך וזרוק שוב. מחלקים ירקות על צלחות, ואז מפזרים סלק, אגוזי מלך וגבינת עיזים. (הסיבה שלא מערבבים הכל יחד בקערת סלט היא שהסלק יהפוך את כל הסלט לורוד.)