סלמון אלסקה בר במרינדה וסלט אבוקדו עם גרגיר הנחלים
סלמון אלסקה בר במרינדה וסלט אבוקדו עם גרגיר נחלים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא מיץ לימון, חומץ סיידר, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב אבוקדו has אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו סלט סלמון אלסקה פריך, סלמון אלסקה פראי עם רוטב צ'יפוטלה פטל וסלט מנגו, ו רעב? קציצות סלמון ורוד אלסקה בר עם סלט ארוגולה חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה להקציף יחד חרדל דיז ' ון וחומץ יחד עד משולב היטב. לאט להוסיף את השמן בזרם יציב, לטאטא כל הזמן. רוטב שמנת עבה, מלא emulsified הוא המטרה שלך.
מוסיפים קמצוץ כל מלח ופלפל.
מניחים את קוביות הסלמון לתוך קערה גדולה עם ויניגרט חרדל. לזרוק מעיל; לכסות ולקרר 4 עד 8 שעות, זורק אותם מדי פעם כדי להבטיח אפילו מרינציה.בדיוק לפני ההגשה. חותכים את האבוקדו לשניים ולהסיר את הבורות. השתמש מלון baller לעשות כמה שיותר כדורים נוצרו יפה ככל האפשר, הצבת אותם בקערה בינונית ככל שאתה עובד.
יוצקים את מיץ הלימון עליהם כדי למנוע מהם discoloring. לזרוק בעדינות לשלב.צלחת כל סלט בנפרד על ידי חלוקת גרגיר הנחלים וכוסברה באופן שווה בין כל צלחת.
מסננים את הסלמון ואבוקדו, לזרוק את הנוזל. מחלקים את הסלמון ואבוקדו בין הצלחות. הנוזל שנצמד אליהם צריך להיות מספיק של ההלבשה. אבל ניתן להוסיף ויניגרט רגיל אם אתה רוצה.
מקשטים כל אחד עם זרעי חרדל שלמים עירית טחון. מתבלים בטעם עם יותר מלח ופלפל אם תרצו.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Coutses Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardoneon
שרדונה Les Grandes Coutures הוא משלוש חלקות הגובלות Meursault עם גפנים בגילאי 15 עד 51 שנים. קרקעות הם בעיקר argile (חימר), מביא משקל ומרקם זה Bourgogne Blanc.בציר 2015 מציג ניחוחות של מלון בשל, אגוזי לוז, פודינג לימון, ונוטים להיות רחב יותר ומרקם יותר מאשר יינות מכפרים שכנים. הזדקנות חביות עץ אלון צרפתי קטן משאיל הערות של טוסט ווניל.בורגונדי לבן, עם העושר שלה, מרקם, טעמים קלויים זוגות היטב עם דגים קלים רכיכה והוא יכול לאזן רטבים מבוססי שמנת. שרדונה בגיל אלון מאקלים חם מעניק את עצמו היטב לדגים בגריל, עמילנים, חמאה ואגוזים קלויים.