קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות4
מגזין

סלמון אפוי עם רוטב Guajillo

סלמון אפוי עם רוטב Guajillo
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 54 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי אבוקדו, 3/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo, חזיר מתובל Guajillo ותפוחי אדמה (Puerco Y Papas Al Guajillo), ו צלי חזיר ממולא ברוטב גואחילו.

הוראות

1
לבשל שום במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה 10 דקות. או עד קלוי, פונה מדי פעם. פיל, שמור.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים תנור ל 177°. משרים צ ' ילי במים חמים 10 דקות. או עד מרכך; לנקז, שמירה על נוזל 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים צ ' ילי ונוזל שמור בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
להוסיף רוטב, 1/4 כוס אגוזים ושום שמור; תערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
5
יוצקים על דגים בקערה גדולה; לזרוק מעיל עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מניחים 1 עלה אבוקדו על כל אחד 8 (12 אינץ ' מרובע) גיליונות של נייר; למעלה עם דגים. אסוף את הצדדים בחלק העליון וסובב בחוזקה כדי ליצור את הכיס.
מרכיבים שתצטרך
עלי אבוקדועלי אבוקדו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
אופים 20 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, לחתוך בגסות שנותרו אגוזים; לערבב עם כוסברה. שקיות פתוחות; מפזרים דגים בתערובת אגוז.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו