סלמון אפוי עם רוטב Guajillo
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 54 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 45 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עלי אבוקדו, 3/4 כוס רוטב איטלקי פיקנטי קראפט, פילה סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון צלוי ואספרגוס עם רוטב Guajillo-Tomatillo, חזיר מתובל Guajillo ותפוחי אדמה (Puerco Y Papas Al Guajillo), ו צלי חזיר ממולא ברוטב גואחילו.
הוראות
לבשל שום במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה 10 דקות. או עד קלוי, פונה מדי פעם. פיל, שמור.
מחממים תנור ל 177°. משרים צ ' ילי במים חמים 10 דקות. או עד מרכך; לנקז, שמירה על נוזל 1/4 כוס.
מניחים צ ' ילי ונוזל שמור בבלנדר.
להוסיף רוטב, 1/4 כוס אגוזים ושום שמור; תערובת עד חלקה.
יוצקים על דגים בקערה גדולה; לזרוק מעיל עם רוטב.
מניחים 1 עלה אבוקדו על כל אחד 8 (12 אינץ ' מרובע) גיליונות של נייר; למעלה עם דגים. אסוף את הצדדים בחלק העליון וסובב בחוזקה כדי ליצור את הכיס.
אופים 20 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, לחתוך בגסות שנותרו אגוזים; לערבב עם כוסברה. שקיות פתוחות; מפזרים דגים בתערובת אגוז.