קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סלמון בגריל בעלי תאנה עם שיפודי תאנה

סלמון בגריל בעלי תאנה עם שיפודי תאנה
סלמון בגריל בעלי תאנה עם שיפודי תאנה הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 252 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח ופלפל, עצמות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: קרוסטיני תאנה אפוי, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו Paleo שקדים איור Quickbread.

הוראות

1
במחבת 1 עד 2 ליטר מעל חום בינוני גבוה, להרתיח חומץ עד סירופי מעט מופחת כ 1/3 כוס, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, 5 עד 10 דקות.
3
בינתיים, לשטוף סלמון יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
4
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
5
יש לשטוף את עלי התאנה ולייבש אותם.
מרכיבים שתצטרך
תאניםתאנים
6
שכבי בצד האפל, קצה הגבעול מצביע לכיוונך. שבר במרכז הווריד של עלה קרוב גזע כך עלה יהיה לקפל בקלות. בנדיבות מברשת העליון של עלה עם חומץ מופחת.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
7
מניחים חתיכה אחת של סלמון אופקית על פני אמצע העלה. אם יש סלמון קצה דק, טאק תחת כך חתיכת עבה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
8
מברשת סלמון עם חומץ מופחת. מקפלים קצה גזע של עלה על סלמון. מקפלים בצדדים, ואז להתגלגל כדי לצרף דגים (אם עלה אינו גדול מספיק כדי לעטוף סביב דגים, לפתוח ולהניח עלה שני חפיפה מעט הראשון; להשתמש בשני העלים לעטוף דגים). Dampen אורך 12 אינץ 'של חוט כותנה כבד לעטוף סביב מרכז צרור, ולאחר מכן להפוך 90 לעטוף בכיוון השני; לקשור בצורה מאובטחת, ולאחר מכן לקצץ חוט מסתיים 1/2 אינץ' מן הקשר. חזור לעטוף סלמון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
סלמוןסלמון
דגיםדגים
גלולגלול
עוטףעוטף
9
מברשת outsides של חבילות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
10
להניח חבילות על גריל משומן על מצע מוצק של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה גריל רק 2 עד 3 שניות); סגור מכסה על גריל גז. לבשל, מפנה פעם אחת, עד מדחום מוכנס דרך עלה למרכז של דגים מגיע 140, 8 עד 10 דקות בסך הכל. עם מרית רחבה, להעביר כל צרור לצלחת ארוחת ערב.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מריתמרית
גרילגריל
11
חותכים חוט ומגישים עם שיפודי תאנה; פותחים חבילות וזורקים עלי תאנה לפני האכילה.
מרכיבים שתצטרך
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
12
שיפודי תאנים. משרים 8 שיפודי עץ (לפחות 8 ב. ארוך) במים קרים במשך כ 10 דקות. יש לשטוף 16 תאנים בשלות היטב להתייבש. לקצץ קצות גזע; לחתוך תאנים במחצית לאורכו. חוט 4 חצאי תאנה על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
13
טפטוף לחתוך צדדים עם סך של 2 כפות מיץ ליים ומפזרים על 1/4 כפית מלח. תאנים גריל לחתוך בצד למטה על חום גבוה עד חם מעט חרוך, על 2 דקות. עושה 4 מנות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לייםמיץ ליים
תאניםתאנים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל