קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות80
מגזין

סלמון בגריל מייפל

סלמון בגריל מייפל
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? סלמון בגריל מייפל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין אורז, פילה סלמון, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סלמון בגריל מייפל, סלמון בגריל מייפל, ו דיז'ון בגריל-סלמון מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים בשקית פלסטיק zip העליון גדול; להוסיף דגים. חותם ומרינדה במקרר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
מחממים גריל או מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
3
הסר דגים משקית, הזמנת המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
4
יוצקים מרינדה לסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת 2 כפות (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מניחים דגים על מתלה גריל או מחבת מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness, צולה מדי פעם עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
מחבתמחבת
6
הסר דגים מגריל; מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו