סלמון בגריל עם סלט מלפפון-שמיר שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 482 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 155 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, בצל, שמיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון בגריל לימון שמיר עם סלט מלפפון, פילה סלמון בגריל עם רוטב שמיר מלפפון, ו גריל Veggie Gyros עם רוטב שמיר מלפפון שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את המלפפון לשניים ולאחר מכן פורסים כל חצי לאורך האמצע. השתמש בקצה של כפית כדי לגרוף את הזרעים במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2
חותכים כל חצי לפרוסות דקות ומניחים במסננת יחד עם פרוסות הבצל האדום. לזרוק עם מלח ולתת לשבת בכיור לפחות 30 דקות, עד שהמים מתנקזים out.In בינתיים, להפוך את הרוטב: לשלב את שמנת חמוצה, מיונז, חומץ יין לבן, שמיר, שום, סוכר ופלפל שחור בקערה בינונית ומערבבים היטב.כאשר המלפפונים והבצל מוכנים, לשחרר את כל המים העודפים על ידי הקשה על המסננת על בסיס הכיור, ולאחר מכן להשתמש בצרור גדול של מגבות נייר לטפוח הירקות יבש.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1-1/2 אונקיות. ג'ין
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שמיר
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/2 קילו טופו יציב, שבור
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
הוסף את ההלבשה וזרוק היטב. כיסוי וצינה עד מוכן לשרת.מחממים את הגריל לחום גבוה. נקה את מתלה הגריל, ולאחר מכן מברשת קלות עם שמן. סגור את המכסה ותן לחזור לטמפרטורה. לשפשף את הסלמון עם שמן זית ועונה בנדיבות עם מלח כשר (כ 1 כפית) ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
8 (U-12) שרימפס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4
מניחים את הצד העור פילה למטה גריל עד חום זהוב מעט חרוך, 4-5 דקות (להתנגד לדחף להציץ או להעיף מוקדם; כאשר פילה הם צרוב יפה בצד הראשון, הם צריכים לשחרר בקלות). הפכו את הפילה והמשיכו לצלות עד לסיום, 2-3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
5
תן מגניב מעט, להסיר את העור אם תרצה, ומגישים עם סלט מלפפון קר שמיר נערם מעל או לצד.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.