סלמון בגריל עם סלט מלפפון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 382 קלוריות. אם יש לכם פילה סלמון, שמיר, פלפל טחוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלמון בגריל עם סלט מלפפון, סלמון בגריל עם סלט מלפפון (אוסטרליה), ו סלמון בגריל עם מלפפון-סלט יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מלפפונים במסננת ולזרוק עם מלח; לתת לעמוד עד כמה כפות של נוזל סחוט, 30 עד 45 דקות. להתייבש עם מגבות נייר ולהעביר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לחתיכות ארוכות של 1/2 אינץ'-1
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'ס
1/2 קילו טופו יציב, שבור
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מוסיפים בצל, שמנת חמוצה, חומץ, שמיר וכמה טחנות פלפל. זרוק למעיל. (ניתן לקרר כמה שעות קדימה.)
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות שיטאקי, פרוסות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
פינוליס (צנוברים), קלויים
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמיר
3
בינתיים, גריל גז חום, עם כל המבערים על גבוה, עד שחומם לחלוטין, 10 עד 15 דקות. השתמש במברשת תיל כדי לנקות מתלה גריל, ולאחר מכן מברשת קלות עם שמן. סגור מכסה ולתת לחזור לטמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
4
מברשת סלמון עם שמן העונה עם מלח ופלפל; גריל עד אטום, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם
מיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
5
הגדר כל פילה סלמון חם או בטמפרטורת החדר על צלחת; סלט מלפפון כפית על חלק לצד הדגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
לחתוך לחתיכות ארוכות של 1/2 אינץ'-1
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.