קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

סלמון בזיגוג רימון

סלמון בזיגוג רימון
סלמון מזוגג רימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1128 קלוריות, 81 גר' של חלבון, ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מפיפ ודבי יש 10 אוהדים. אם יש לכם מיץ ליים, זנגביל, מברשתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סלמון מזוגג רימון, סלמון בזיגוג רימון עם אורז ארמני, ו רימונים-זיגוג גזר.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)נקטר אגבה (שוב, השתמשתי בדבש)נקטר אגבה (שוב, השתמשתי בדבש)2(חוֹרֶף)נקטר אגבה (זה לא היה זמין בחנות ליד הבית שלנו, אז השתמשתי בדבש כתחליף)נקטר אגבה (זה לא היה זמין בחנות ליד הבית שלנו, אז השתמשתי בדבש כתחליף)170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מוסיפים שמונה פילה סלמון חסר עור לצלחת ומעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, הפיכת דגים 3 פעמיםמערבבים היטב ומניחים בתבנית אפייה רדודה. מוסיפים שמונה פילה סלמון חסר עור לצלחת ומעיל עם המרינדה. מכסים ומקררים במשך 1 שעה, הפיכת דגים 3 פעמים2(חוֹרֶף)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)2ציפורןשיני שום טחוןשיני שום טחון4ציפורןשיני שום מרוסקותשיני שום מרוסקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ג'ינג'ר מגורד דקג'ינג'ר מגורד דק11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמולסה רימון (אתה יכול לעשות משלך או לרכוש אותו)מולסה רימון (אתה יכול לעשות משלך או לרכוש אותו)4ריבס, קצוץ טרי או קפואמגישים עם אורז ארמנימגישים עם אורז ארמני4ריבס, קצוץ טרי או קפואזה היה מתכון טוב להתחיל עם כי, טוב, זה היה טוב! טעים, למעשה. וכל כך צבעוני וחגיגי. זו הייתה דרך בריאה להתחיל את השנה החדשהזה היה מתכון טוב להתחיל עם כי, טוב, זה היה טוב! טעים, למעשה. וכל כך צבעוני וחגיגי. זו הייתה דרך בריאה להתחיל את השנה החדשה1גיליוןמעבירים את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטאטאים 4 אינץ ' ממקור החום במשך 3 דקות, עד הפילה מתחיל חוםמעבירים את הסלמון לתבנית אפייה מעוטרת. מתבלים במלח ומברשת עם מחצית הזיגוג. מטאטאים 4 אינץ ' ממקור החום במשך 3 דקות, עד הפילה מתחיל חום4ריבס, קצוץ טרי או קפואבעוד הסלמון סופג את כל הטעמים הטעימים האלה, להכין את הזיגוגבעוד הסלמון סופג את כל הטעמים הטעימים האלה, להכין את הזיגוג4ריבס, קצוץ טרי או קפואכאשר הסלמון נעשה marinating, preheat broiler שלךכאשר הסלמון נעשה marinating, preheat broiler שלך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2(חוֹרֶף)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות11 קילו קישואים,פלפל לבן טחון טריפלפל לבן טחון טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמברשת עם זיגוג הנותרים צלוי במשך 3 דקות נוספות, עד סלמון מזוגג עשיר רק מבושל דרךמברשת עם זיגוג הנותרים צלוי במשך 3 דקות נוספות, עד סלמון מזוגג עשיר רק מבושל דרך4ריבס, קצוץ טרי או קפואלחצו כאן למתכון להדפסהלחצו כאן למתכון להדפסה4ריבס, קצוץ טרי או קפואראשית, תצטרך להכין מרינדה לסלמון. לתכנן לפחות שעה להשרותראשית, תצטרך להכין מרינדה לסלמון. לתכנן לפחות שעה להשרות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמקשטים עם edamame shelled וזרעי רימוןמקשטים עם edamame shelled וזרעי רימון4ריבס, קצוץ טרי או קפואהאין זה יפה?האין זה יפה?4ריבס, קצוץ טרי או קפואמערבבים היטבמערבבים היטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. Chateau Ste. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס יין שרדונה
"שרדונה בארות ההודית שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך האופייני לאתרים חמים כמו מדרון Wahluke. אני אוהב את טעמי האננס והחמאה הבשלים של שרדונה ומרקם עשיר וקטיפתי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."בוב ברטו