קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות66
מגזין

סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון

סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון
סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון Relish עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את מיסו, מירין, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון במרינדה מיסו, סלמון ברוטב מיסו-ג'ינג'ר, ו סלמון בגריל ברוטב מיסו.

הוראות

1
להקציף הראשון 6 מרכיבים ב 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה להתמזג עבור המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים סלמון, פונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות. מטאטא Preheat. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר; תרסיס עם תרסיס nonstick.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר פילה סלמון ממרינדה מיסו; באמצעות מרית גומי, לגרד את המרינדה עודף. מסדרים סלמון, צד העור למעלה, על תבנית אפייה מוכנה. מטאטאים 5 עד 6 אינץ ' ממקור חום עד העור הוא פריך, על 2 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך סלמון מעל. צלייה עד סלמון הוא רק מבושל דרך וחום זהוב על גבי, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
להעביר סלמון לצלחות, צד העור למטה. כפית מלפפון להתענג על.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
מפזרים זרעי שומשום, ואז נבטים ונורים.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
נבטיםנבטים
נוריםנורים
6
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. הכרמים של משפחת פרנק לואיס ויניארד שמורים בשרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
פרנק משפחתי כרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה
היין בצבע צהוב קש. על האף מבטא אגסים קלויים איטיים ופרחי יערה. על החיך, היין הוא בעל גוף מלא ובהיר, עם המון לימון מאיר וטעמי משמש טריים.