סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון
סלמון במרינדה מיסו עם מלפפון-דייקון Relish עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא את מיסו, מירין, בצלים ירוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב זרעי שומשום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שומשום כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון במרינדה מיסו, סלמון ברוטב מיסו-ג'ינג'ר, ו סלמון בגריל ברוטב מיסו.
הוראות
להקציף הראשון 6 מרכיבים ב 13x9x2 אינץ זכוכית צלחת אפייה להתמזג עבור המרינדה.
מוסיפים סלמון, פונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות ועד 2 שעות. מטאטא Preheat. קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר; תרסיס עם תרסיס nonstick.
הסר פילה סלמון ממרינדה מיסו; באמצעות מרית גומי, לגרד את המרינדה עודף. מסדרים סלמון, צד העור למעלה, על תבנית אפייה מוכנה. מטאטאים 5 עד 6 אינץ ' ממקור חום עד העור הוא פריך, על 2 דקות. באמצעות מרית מתכת, להפוך סלמון מעל. צלייה עד סלמון הוא רק מבושל דרך וחום זהוב על גבי, כ 4 דקות.
להעביר סלמון לצלחות, צד העור למטה. כפית מלפפון להתענג על.
מפזרים זרעי שומשום, ואז נבטים ונורים.