קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סלמון ברוטב לימון שמיר

סלמון ברוטב לימון שמיר
צריך ללא גלוטן, ראשוני ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון ברוטב לימון שמיר יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, פלפל לימון, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סלמון בגריל עם רוטב שמיר לימון, המבורגרים סלמון עם רוטב שמיר לימון, ו סלמון עם רוטב שמיר & ריזוטו לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים סלמון בצלחת רדודה, ולשפשף עם 3 כפות מיץ לימון. מתבלים בעשב שמיר ופלפל לימון. לכסות, ולאפשר לעמוד 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
מיץ לימוןמיץ לימון
שמירשמיר
סלמוןסלמון
2
מחממים 2 כפות חמאה בסיר מעל חום בינוני, ו שאלוט סאוט 2 דקות, עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מערבבים הנותרים מיץ לימון, חומץ, ו 1/4 כוס יין. מבשלים עד מופחת על ידי לפחות 1/
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
חומץחומץ
ייןיין
4
מערבבים בחלב ובשמנת. מתבלים בשמיר, פטרוזיליה, קורנית, מלח ופלפל לבן. מבשלים ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
פטרוזיליהפטרוזיליה
קרםקרם
טימיןטימין
שמירשמיר
חלבחלב
מלחמלח
5
להקציף בחמאה 1/4 כוס. להפריש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
חום נשאר 1/4 כוס חמאה במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מניחים סלמון במחבת, צד העור למעלה, ומבשלים 1 עד 2 דקות, עד צרוב. שים את הסלמון בצד. Deglaze המחבת עם הנותרים 1 כף יין, ולאחר מכן לערבב את רוטב שמנת. להחזיר סלמון למחבת, ומבשלים 8 דקות ברוטב, או עד בקלות flaked עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
סלמוןסלמון
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. את יכולה לנסות שרדונה של אובר לורן ויניארד. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 139 דולר לבקבוק.
יין אובר לורן שרדונה
יין אובר לורן שרדונה
שרדונה אחוזת לורן 2011 תמיד מזכיר אחד של תערובת וינטג היפותטית של חוף סונומה פוגש בורגונדי לבן. זה 2011 לורן ברור באופן טבעי עם ירוק כלורופיל על קצה. ארומטיקה הן לורן קלאסי עם ניואנסים של לימון-מינרלים, אגס מיובש ואפילו כמה גוונים דמויי תה ירוק. ארומטיקה בולטת של פירות ומינרלים לתת תחושה אורגנית של מקום. זר הוא רב פנים עם רמזים של מאפים תפוחים ואבנים רטובות. הפה מרגיש מציג תו עליון גליצרין, ואחריו מבנה חומצה נמצא רק בלורן.ליין בהירות מעורפלת המעידה על מחויבותו של אוברט לעשיית יין במינימום התערבות.