סלמון בריח רוזמרין מעושן
סלמון בריח רוזמרין מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא שבבי עץ אלדר, שמן זית, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. נסו שום רוזמרין שקדים ריחניים, עדשים בריח רוזמרין ונקניקיות, ו טרי טונה Pâté ריחני עם רוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות שבבי עץ במים כדי לכסות לפחות 30 דקות.
מניחים פילה סלמון בצלחת רדודה או גדול כבד חובה, שקית פלסטיק zip-top. מערבבים יחד מיץ ליים והבא 3 מרכיבים; לשפוך על דגים, שקית פלסטיק חותם. צמרמורת 3 שעות, פונה מדי פעם.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל; להפריש.
הכן אש פחם במעשן; תן לשרוף 15 עד 20 דקות.
שבבי ניקוז, ולמקם על גחלים.
מקום מחבת מים במעשן; להוסיף מרינדה שמורות.
הוסף מים חמים כדי למלא את הקו. מתלה מעיל עם ספריי בישול; מקום במעשן.
לארגן דגים, צד העור למטה, על המדף; לכסות עם מכסה המעשן. מבשלים 50 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.