סלמון הדר עם סלט גרגיר הנחלים נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 514 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש באשכולית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת יוגורט אשכוליות עם זיגוג אשכוליות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו סלט הדר עם שרימפס וגזרת נחלים, סלט ג'יקמה, הדרים וגרס, ו ניקוי גרגיר הנחלים וסלט הדר עם רוטב כורכום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 אף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הסלמון בתבנית אפיית זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
3
מוסיפים את עלי המפרץ ומספיק מים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צידי הפילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כפית מלח היקורי מעושן
4
אופים עד הסלמון הוא באותו צבע לאורך פתיתים בקלות, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
העברה לצלחת; בואו מגניב. בינתיים, כשעובדים מעל קערה, חותכים כל קטע אשכולית מהממברנות הסובבות אותה. לסחוט את הממברנות כדי לשחרר כל מיץ שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוסיפים את החומץ, השמן, הסוכר והמלח למיץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
יוצקים את כל אבל 1 כף של ויניגרט לתוך שקית פלסטיק resealable גדול.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
מוסיפים את הסלמון לשקית ומקררים לפחות 1 שעה. כדי לשרת, להוסיף את המקטעים אשכוליות, מלפפון, ואת גרגיר הנחלים על ויניגרט שמורות בקערה ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
לא מגן מקומי
1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מסננים את הסלמון. מחלקים את האורז בין צלחות בודדות העליון עם סלט גרגיר הנחלים וסלמון.טיפ: כדי לחתוך אשכולית, לקלף אותו, ולאחר מכן להשתמש בסכין חדה לחתוך בין כל קטע, קרוב לקרום.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
לא מגן מקומי
מיונז, ועוד, לפי הצורך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.