סלמון ופטריות וולינגטון עם רוטב מלפפון
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון ופטריות וולינגטון עם רוטב מלפפון יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 493 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח, פילה סלמון, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ולינגטון פטריות עם רוטב גזר שמנת, בקר ולינגטון עם רוטב פטריות, ו טארטים בקר וולינגטון עם רוטב גבינה כחולה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
בצלצלים מטוגנים בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות; מוסיפים פטריות ושום. מבשלים 5 דקות או עד שהנוזל מתאדה.
מוסיפים ורמוט; מבשלים עד שהנוזל מתאדה.
הסר מהחום; מערבבים ב טימין, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מפזרים פילה עם הנותרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. לבשל פילה במחבת nonstick מעל חום גבוה 2 דקות בכל צד.
גלגל כל קונכייה לתוך מעגל 7 אינץ'.
מורחים על תערובת 1/4 כוס פטריות במרכז כל מעגל. למעלה עם פילה. לעטוף מאפה על כל פילה, תוחב קצוות תחת פילה וצובט לאטום.
מקום, צד התפר למטה, על מדף במחבת ברוילר.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד הזהב.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה חנה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.