סלמון טריאקי עם סלט מלפפון
סלמון טריאקי עם סלט מלפפון יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לך פילה סלמון, שן שום, חומץ אורז מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, מתכונים דומים: טריאקי סלמון בגריל עם סלט מלפפון, טריאקי מקרל עם סלט מלפפון חריף, ו סלמון טריאקי ואספרגוס, סלט תרד.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא יחד את רוטב טריאקי, סוכר ושום עד הסוכר מתמוסס.
מניחים פילה סלמון בקערה גדולה לזרוק עם מרינדה כדי פילה מעיל. מכסים בניילון נצמד ומקררים לפחות 30 דקות. לזרוק מלפפונים עם חומץ, לכסות, ומקרר עד מוכן לשרת.
בעדינות מעיל נקי רשתות של גריל עם תרסיס שמן בישול.
הסר סלמון ממרינדה. מסדרים פילה סלמון, צד העור למטה, באופן שווה על גריל לכסות עם מכסה. גריל בלי להפוך פילה, 8 דקות. באמצעות מרית גדולה, בזהירות להפוך פילה ומבשלים, מכוסה, 2 עד 3 דקות יותר, רק עד סלמון מבושל דרך אבל עדיין לח ומתקלף.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.