סלמון יום נישואין עטוף בנייר
סלמון יום השנה עטוף בנייר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 43 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, שעועית, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: סלמון יום נישואין עטוף בנייר, מאלט אדום עטוף בנייר, ו בולגוגי עטוף בנייר אורז.
הוראות
ציוד מיוחד: 4 חתיכות בצורת לב נייר קלף
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לרסס את החלק התחתון של נייר קלף עם תרסיס nonstick. מתבלים את הסלמון במלח ופלפל ומניחים בצד ימין של הנייר.
לשלב את הירקות ג ' וליאן ולזרוק יחד. מתבלים במלח, פלפל, ו 2 כפות רוטב סויה.
מניחים כמות זוגית של שעועית שחורה וירקות ג ' וליאן על גבי כל פילה. למעלה עם 2 פרוסות של חמאה צוננת.
לטפטף קצת יין לבן ורוטב סויה מעל וסביב דגים.
החל עם " נקודה "של הלב נייר, רול crimp הקצוות עד הפילה הם עטופים לחלוטין אטום בצורת" חצי לב".
מניחים חבילות על דף עוגיות.
מניחים מחבת במרכז התנור ללא מתלה מעליו.
אופים במשך 15 עד 20 דקות, עד הקלף יש נפוח והוא חום בהיר.
הסר מהתנור ולהעביר למגשים סגלגלים להגשה.
בקערת זכוכית, לשלב את כל החומרים לחמאה.
מניחים חמאה על פיסת פלסטיק לעטוף לגלגל את הפלסטיק כדי ליצור גליל עבה 1/2 אינץ'. מקררים את החמאה כדי להגדיר, על 15 עד 20 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Trentadue La Storia. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.