קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

סלמון יפני ואורז אבוקדו

סלמון יפני ואורז אבוקדו
אם יש לך אורז סושי, מיץ לימון, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון, אבוקדו ואורז, סלמון מעושן ואורז אבוקדו משולשים, ו סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום.

הוראות

1
יש לשטוף את האורז במסננת עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מסננים ולשים במחבת גדולה עם 400ml מים. מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים, ואז מבשלים 10-12 דקות עד שהאורז מבושל כמעט.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מהחום, ואז לעזוב, מכוסה, לעוד 10 דקות.
4
דק לחתוך את הסלמון ולסדר על מגש עם אבוקדו פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
טפטוף על מיץ לימון וסויה, לוודא שהכל מכוסה באופן שווה. השאר במקרר להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
6
בזהירות להטות את המיצים ממגש הסלמון לתוך האורז, ולאחר מכן לערבב עם קצת מלח. מחלקים את האורז בין 4 קערות. פזר את זרעי שומשום, בצל אביב, צ ' ילי וכוסברה על הסלמון ואבוקדו, ולאחר מכן לשרת עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.