קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות88
מגזין

סלמון יפני ואורז אבוקדו

סלמון יפני ואורז אבוקדו
אם יש לך אורז סושי, מיץ לימון, שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: סלמון, אבוקדו ואורז, סלמון מעושן ואורז אבוקדו משולשים, ו סלמון מעושן, קערת סושי אבוקדו ואורז חום.

הוראות

1
יש לשטוף את האורז במסננת עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מסננים ולשים במחבת גדולה עם 400ml מים. מביאים לרתיחה, הופכים את החום לנמוך, מכסים, ואז מבשלים 10-12 דקות עד שהאורז מבושל כמעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום, ואז לעזוב, מכוסה, לעוד 10 דקות.
4
דק לחתוך את הסלמון ולסדר על מגש עם אבוקדו פרוס.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
5
טפטוף על מיץ לימון וסויה, לוודא שהכל מכוסה באופן שווה. השאר במקרר להשרות במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
6
בזהירות להטות את המיצים ממגש הסלמון לתוך האורז, ולאחר מכן לערבב עם קצת מלח. מחלקים את האורז בין 4 קערות. פזר את זרעי שומשום, בצל אביב, צ ' ילי וכוסברה על הסלמון ואבוקדו, ולאחר מכן לשרת עם האורז.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.