סלמון כבוש הדרים
סלמון כבוש הדרים נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטרי מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות והרימו עלה דפנה, מיץ ליים, פלפל גרוס גס ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי לנצל את עלה הדפנה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 94%. ציון זה הוא עצום. נסו סלמון כבוש הדרים, סלמון בגריל במרינדה הדרים עם סלט טאבולה, ו סלמון חדור הדרים עם קרום פלפל הדרים. עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את 12 המרכיבים הראשונים.
מוסיפים את הסלמון; חותם שקית ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 30 דקות, הופכים מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה. הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה, מצפים קלות את מתלה הגריל.
הניחו את עור הסלמון כלפי מטה על מתלה הגריל. גריל, מכוסה, על אש בינונית או לצלות 4 ב. מהאש למשך 10-12 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרק 24 אש ולהציף את האש פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-60 דולר לבקבוק.
פרק 24 אש והציף את האש פינו נואר
מחקר בטריור במילה אחת, אש. הוא יותר פירותי אדום מעמיתיו, עם ניחוחות של דובדבנים, פטל, ארז ורצפת יער. מרכיב טאני למרקם חוגר את היין תוך שהוא משמש כקרש קפיצה, ושומר עליו בגוון גבוה ואלגנטי.