סלמון כתום בלסמי
סלמון כתום בלסמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. צופה בדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ואת המתכון הראשוני יש 267 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך קליפת תפוז, מיץ תפוזים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון 93%, המנה הזו אדירה. מתכונים דומים: סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי, ו רוטב כתום-בלסמי.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקליפה, החומץ, הדבש והמלח.
מורחים על סלמון. תוחבים חלקים דקים של סלמון מתחת לפילטים לבישול אחיד.
מניחים בשקית זיפלוק עם רוכסן וזיהוי אדים, עם חלקים עבים יותר לכיוון הקצוות החיצוניים של התיק. תיק חותם.
מיקרוגל גבוה למשך 3-1 / 2 דקות או עד שהסלמון מתקלף בקלות בעזרת מזלג. במידת הצורך, מיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד לסיום בדיקות הסלמון.
תן לעמוד במשך 1 דקה לפני הטיפול.
בינתיים, עבור רוטב טבילה, לשלב את מיץ תפוזים,חומץ בלסמי, דבש ומלח. תיק פתוח בזהירות. השתמש במרית כדי להסיר סלמון מהשקית.
מקשטים בבצל ירוק ופרוסות תפוז אם רוצים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. קוטג ' ברן קאשבורן פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר]()
צרוב קוטג ' קאשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי הפה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות של גרגרי היער האדומים שומרים על אורך יפה, מיקוד ואיזון.