קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

סלמון מבושל בקושי עם גבינת פרמזן פולנטה וקונסומה פטריות

סלמון מבושל בקושי עם גבינת פרמזן פולנטה וקונסומה פטריות
סלמון מבושל בקושי עם פרמזן פולנטאן וקונסומה פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 558 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פולנטה מיידית, פילה סלמון, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פטריות גזר בקושי, פולנטה פטריות פרמזן, ו פרמזן מצופה פולנטה עם רוטב פטריות רגון.

הוראות

1
מניחים את הפטריות הכפתור במחבת, מכסים עם 8 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר, לחיצה על הפטריות כדי לשחרר את הנוזל. אתה צריך לפחות 2 כוסות מניות פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
יוצקים לסיר ומניחים בצד. (המניה יכולה להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים, או קפוא עד חודש.)
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
לקצץ את gyromitre או פטריות מורל, להשליך את הגבעולים, ולחצות אותם. בגלל פטריות אלה יכולים להיות חוליים במיוחד, להשרות אותם במים קרים כדי להסיר כל לכלוך. הרם מתוך המים, לשטוף, ולחזור פעמיים נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ושום, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים עד שהפטריות רכות ומוותרים על הנוזל שלהם, אך אינם יבשים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
7
מוסיפים 3 כפות חמאה ופטרוזיליה וזורקים לשלב. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להביא את החלב, את הנותרים 2 כוסות מים, ו 4 כפות של החמאה לרתיחה בסיר בינוני. מנמיכים את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מטאטא כל הזמן, מוסיף לאט את הפולנטה, ממשיך לטאטא עד פולנטה משולבת לחלוטין. לבשל במשך 5 דקות. הפולנטה תהיה דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים לשלב. תניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
חותכים את רוחב הסלמון לפרוסות 1 אינץ'. משוך את הקצוות של כל צד יחד, כאילו אתה סוגר ספר, ולהבטיח עם קיסם. בתוך תבשיל רדוד flameproof גדול מספיק כדי להכיל את כל פילה סלמון, להביא 1/4 אינץ ' של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מתבלים כל פילה משני הצדדים במלח ופלפל ומוסיפים לתבשיל. לחלוט בעדינות במשך 3 עד 5 דקות, עד הסלמון הוא חם למגע על גבי, אבל עדיין די נדיר על גבי ובפנים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
12
בינתיים, לחמם בעדינות את מרק פטריות, פטריות בר, פולנטה. אם הפטריות יבשות, מוסיפים כף נוספת של חמאה וקצת מים להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
13
כדי לשרת, כפית מעגל של פולנטה למרכז של כל צלחת. כף 1/4 כוס מרק פטריות סביב כל מעגל פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
14
מניחים 2 פילה סלמון על כל מיטה של פולנטה כפית את הפטריות על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
15
מגישים באופן מיידי.
1
השתמשנו פטריות gyromitre מאוד ארצי עבור מתכון זה, אבל כמו סוגים מסוימים רעילים אם מבושל, וכל קשה למצוא, אנו מציעים morels כתחליף.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות מורלפטריות מורל
2
Reprinted with permission from a Return to Cooking by Eric Ripert And Michael Ruhlman, © 2002 Artisan, A Division of Workman Publishing Company, Inc.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.