סלמון מבושל בקושי עם גבינת פרמזן פולנטה וקונסומה פטריות
סלמון מבושל בקושי עם פרמזן פולנטאן וקונסומה פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 558 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פולנטה מיידית, פילה סלמון, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל פטריות גזר בקושי, פולנטה פטריות פרמזן, ו פרמזן מצופה פולנטה עם רוטב פטריות רגון.
הוראות
מניחים את הפטריות הכפתור במחבת, מכסים עם 8 כוסות מים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום לרתיחה ומבשלים 3 שעות.
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר, לחיצה על הפטריות כדי לשחרר את הנוזל. אתה צריך לפחות 2 כוסות מניות פטריות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים לסיר ומניחים בצד. (המניה יכולה להתבצע מראש ומקורר עד 3 ימים, או קפוא עד חודש.)
לקצץ את gyromitre או פטריות מורל, להשליך את הגבעולים, ולחצות אותם. בגלל פטריות אלה יכולים להיות חוליים במיוחד, להשרות אותם במים קרים כדי להסיר כל לכלוך. הרם מתוך המים, לשטוף, ולחזור פעמיים נוספות.
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את הפטריות, שאלוט ושום, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים עד שהפטריות רכות ומוותרים על הנוזל שלהם, אך אינם יבשים, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים 3 כפות חמאה ופטרוזיליה וזורקים לשלב. תניח את המחבת בצד.
להביא את החלב, את הנותרים 2 כוסות מים, ו 4 כפות של החמאה לרתיחה בסיר בינוני. מנמיכים את החום לרתיחה.
מטאטא כל הזמן, מוסיף לאט את הפולנטה, ממשיך לטאטא עד פולנטה משולבת לחלוטין. לבשל במשך 5 דקות. הפולנטה תהיה דקה מאוד.
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים לשלב. תניח את המחבת בצד.
חותכים את רוחב הסלמון לפרוסות 1 אינץ'. משוך את הקצוות של כל צד יחד, כאילו אתה סוגר ספר, ולהבטיח עם קיסם. בתוך תבשיל רדוד flameproof גדול מספיק כדי להכיל את כל פילה סלמון, להביא 1/4 אינץ ' של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה. מתבלים כל פילה משני הצדדים במלח ופלפל ומוסיפים לתבשיל. לחלוט בעדינות במשך 3 עד 5 דקות, עד הסלמון הוא חם למגע על גבי, אבל עדיין די נדיר על גבי ובפנים.
בינתיים, לחמם בעדינות את מרק פטריות, פטריות בר, פולנטה. אם הפטריות יבשות, מוסיפים כף נוספת של חמאה וקצת מים להרטיב.
כדי לשרת, כפית מעגל של פולנטה למרכז של כל צלחת. כף 1/4 כוס מרק פטריות סביב כל מעגל פולנטה.
מניחים 2 פילה סלמון על כל מיטה של פולנטה כפית את הפטריות על הסלמון.
השתמשנו פטריות gyromitre מאוד ארצי עבור מתכון זה, אבל כמו סוגים מסוימים רעילים אם מבושל, וכל קשה למצוא, אנו מציעים morels כתחליף.
Reprinted with permission from a Return to Cooking by Eric Ripert And Michael Ruhlman, © 2002 Artisan, A Division of Workman Publishing Company, Inc.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.