סלמון מושחר
סלמון מושחר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 351 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שמן canolan, קאיין, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. נסו סלמון מושחר Po ' Boy, סלמון מושחר, ו כריכי סלמון מושחרים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מוסיפים את הפפריקה, קאיין, טימין ואורגנו ומלח ומערבבים כדי להתמזג.
שים את התערובת על צלחת או משטח שטוח אחר ומעייל את מנות הסלמון, 1 בכל פעם, בצד הבשר בלבד.
מחממים מחבת כבדה גדולה או מחבת ברזל יצוק על חום בינוני, ומוסיפים את השמן. כאשר השמן מתחיל לעשן די בכבדות לסגור את החום מתחת למחבת.
מוסיפים את הסלמון, 1 בכל פעם, בשכבה אחת, בצד הבשר למטה, בשמן. הפעל את החום בחזרה מתחת למחבת ומבשל במשך 2 עד 3 דקות. השתמש במרית כדי להפוך את הסלמון לצד השני. מבשלים את הסלמון על חום בינוני, עד העור הופך פריך, על 5 עד 6 דקות.
מסדרים את הסלמון על מגש, מפזרים גרידת לימון ומיץ לימון ומגישים מיד.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.