קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון מזוגג מיסו

סלמון מזוגג מיסו
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון מזוגג מיסו יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פילה סלמון, רוטב סויה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. סלמון מזוגג מיסו, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את מיסו, סאקה, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה. התאם את הפרופורציות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להשרות את הסלמון: 
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
יוצקים חצי מהתערובת לתוך מיכל גדול מספיק כדי להתאים את פילה הסלמון, ואז לשפוך את השאר על החלק העליון של הדג. ודא הדג מצופה ברוטב מיסו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
4
מכסים את המיכל ומשרים לפחות 30 דקות, ועד לילה.
5
לצלות את הסלמון: קו מחבת סמיך עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מברשת קצת שמן צמחי על הנייר ולהניח את פילה סלמון על גבי. ודא שיש ציפוי אפילו, דק של מרינדה על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מניחים את הפילה לא קרוב יותר מאשר על 6 אינץ ' מאלמנט broiler בתנור שלך. Broil במשך 6-10 דקות, תלוי כמה עבה פילה הם וכמה חם broiler שלך הוא.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
שים עין על הסלמון. במרינדה יש סוכר זה יכול בקלות לגרום זיגוג לשרוף. אם הוא מתחיל לחרוך והבישול עדיין לא גמור, הניחו את הדג על מדף תחתון בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים עם אורז וירקות מוקפצים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.