קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

סלמון מזוגג מיסו

סלמון מזוגג מיסו
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון מזוגג מיסו יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פילה סלמון, רוטב סויה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. סלמון מזוגג מיסו, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מערבבים את מיסו, סאקה, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה. התאם את הפרופורציות לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
להשרות את הסלמון: 
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
יוצקים חצי מהתערובת לתוך מיכל גדול מספיק כדי להתאים את פילה הסלמון, ואז לשפוך את השאר על החלק העליון של הדג. ודא הדג מצופה ברוטב מיסו.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מיסומיסו
4
מכסים את המיכל ומשרים לפחות 30 דקות, ועד לילה.
5
לצלות את הסלמון: קו מחבת סמיך עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מברשת קצת שמן צמחי על הנייר ולהניח את פילה סלמון על גבי. ודא שיש ציפוי אפילו, דק של מרינדה על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מניחים את הפילה לא קרוב יותר מאשר על 6 אינץ ' מאלמנט broiler בתנור שלך. Broil במשך 6-10 דקות, תלוי כמה עבה פילה הם וכמה חם broiler שלך הוא.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
שים עין על הסלמון. במרינדה יש סוכר זה יכול בקלות לגרום זיגוג לשרוף. אם הוא מתחיל לחרוך והבישול עדיין לא גמור, הניחו את הדג על מדף תחתון בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מגישים עם אורז וירקות מוקפצים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.