סלמון מזוגג מיסו
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, סלמון מזוגג מיסו יכול להיות סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 294 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לך פילה סלמון, רוטב סויה, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. סלמון מזוגג מיסו, סלמון מזוגג מיסו, ו סלמון מזוגג מיסו דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את מיסו, סאקה, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה. התאם את הפרופורציות לפי הטעם.
יוצקים חצי מהתערובת לתוך מיכל גדול מספיק כדי להתאים את פילה הסלמון, ואז לשפוך את השאר על החלק העליון של הדג. ודא הדג מצופה ברוטב מיסו.
מכסים את המיכל ומשרים לפחות 30 דקות, ועד לילה.
לצלות את הסלמון: קו מחבת סמיך עם רדיד אלומיניום.
מברשת קצת שמן צמחי על הנייר ולהניח את פילה סלמון על גבי. ודא שיש ציפוי אפילו, דק של מרינדה על גבי הדג.
מניחים את הפילה לא קרוב יותר מאשר על 6 אינץ ' מאלמנט broiler בתנור שלך. Broil במשך 6-10 דקות, תלוי כמה עבה פילה הם וכמה חם broiler שלך הוא.
שים עין על הסלמון. במרינדה יש סוכר זה יכול בקלות לגרום זיגוג לשרוף. אם הוא מתחיל לחרוך והבישול עדיין לא גמור, הניחו את הדג על מדף תחתון בתנור.
מגישים עם אורז וירקות מוקפצים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.